Online kredieten belgie

Redenen krediet afsluiten

Ben jij op korte termijn op zoek naar extra geld? En heb je dat geld niet voor lange nodig? Er zijn verschillende manieren om een krediet af te sluiten. Veelal is het mogelijk om het geld per direct te ontvangen en pas over maanden of jaren te beginnen met aflossen. Ook rentebetalingen kunnen pas starten over enkele maanden of jaren. Het voordeel van uitgestelde rentebetalingen is dat jij nu financiële armslag krijgt. Let op: kortlopend krediet kent vaak een hoger rentepercentage dan een langlopend krediet. De voordelen en nadelen van langlopend krediet en kortlopend krediet vind je hieronder. Eerst gaan we in op verschillende financiële instellingen waar je geld kan lenen.

Bankieren Antwerpen

De meeste banken maken het zo eenvoudig mogelijk om geld te lenen. Je kan dus vanuit huis en jouw luie stoel een lening afsluiten. Toch is het verstandig een bank te kiezen die bij jou in de buurt een filiaal heeft. Het voordeel daarvan is dat jij gemakkelijk een afspraak kan plannen bij een bankier. Je zou dan jou prive situatie onder vier ogen kunnen bespreken met een medewerker van de bank. Woon jij in Antwerpen of in de buurt van Antwerpen? denk dan eens aan de volgende financiële instellingen:

  • Argenta
  • Van Lanschot bankiers
  • KBC bank

Bankieren Brussel

Brussel is een belangrijke stad in België. Maar ook buiten België geniet de stad Brussel veel aanzien. Dat komt mede omdat het Europees parlement een vestiging heeft in Brussel. Het Europees parlement is gevestigd aan de Wiertzstraat 60, 1047 Brussel, Belgie. Nabij het park Leopold en het metrostation Brussel-Luxemburg. juist in deze sjieke buurt vind je veel filialen van banken die online bankieren aanbieden.
In Brussel vind je ook in het centrum van de stad verschillende goede banken er zijn verschillende bekende en onbekende banken, zoals:

  • Dexia
  • Rabobank
  • ING Bank
  • BNP Paribas
  • Fortis Bank

Online krediet afsluiten

Bij de meeste van de bovengenoemde financiële instellingen kan jij Online een krediet of financiering afsluiten. Het voordeel van het online afsluiten van een financiering is dat jij niet naar de bank toe hoeft. De bank zal jou aanvraag beoordelen en op korte termijn antwoord geven of je in aanmerking komt voor een krediet of niet. Jouw schriftelijke aanvraag wordt beoordeeld door een medewerker van de bank. De bankmedewerker zal aan de hand van jouw antwoorden op de schriftelijke vragen. Het nadeel van het online afsluiten van een krediet of financiering is dat de schriftelijke aanvraag het enige is waarop de bankmedewerker over jouw kredietwaardigheid kan oordelen.

Makkelijke termijnen aflossen

Het afsluiten van een krediet een soms relatief eenvoudig. Het aflossen van een krediet kan grotere problemen geven. Het lenen van geld kost geld. De vergoeding voor het lenen van geld wordt rente genoemd. Elke maand of elk jaar een moet jij rente betalen over het geleende geld bedrag. Daarnaast moet je de hoofdsom uiteraard terugbetalen. Het terugbetalen van de hoofdsom wordt aflossen genoemd. Voordat je een krediet afsluit is het raadzaam te berekenen of je in staat bent de lening terug te betalen.