Sparen bij abn amro bank

Sparen bij ABN AMRO bank

Iedereen wil wel een zakcentje achter de hand hebben, en daartoe spaart u handig en gemakkelijk via de ABN AMRO bank. De ABN AMRO bank heeft voor verschillende type spaarders verschillende handige spaar methoden in de aanbieding. Iedere spaar methode heeft zo zijn voordelen. U kunt van de korte tot de lange termijn sparen waarbij u altijd bij uw geld kunt. Heeft u een bedrag over dan kunt u dit vast laten zetten in de zogeheten deposito rekening waarbij u extra rente vergoeding krijgt. Krijgt u wegens ontslag een gouden handdruk dan kunt u al snel tot op 52% aan belasting besparen bij het ABN AMRO banksparen. U ziet op verschillende manieren kunt u profiteren van het sparen bij de ABN AMRO bank.

Korte termijn en middellang sparen

U kunt ook op korte of middellange termijn sparen waarbij u per kwartaal of per half jaar een extra bonus over het basis bedrag ontvangt. Het gespaarde bedrag is te allen tijde vrij opneembaar, waarmee het basis bedrag op de spaar rekening slechts varieert met de tijd. Is de contract periode afgelopen dan wordt de aanvullende rente over het basis bedrag voor die periode automatisch bijgeschreven. Zodoende kunt ook u op een gemakkelijke manier sparen, waarbij u aanvullend wordt beloond. Om ook optimaal te sparen neemt u de korte of middellange termijn spaar rekening van ABN AMRO.

Lang sparen of deposito sparen

Met het langsparen wordt u beloont zodra het basis bedrag een jaar lang op de ABN AMRO bankrekening heeft gestaan. Het basis bedrag krijgt dan een hoger rendement nadat het jaar is verstreken. U kunt daarbij nog altijd het gehele bedrag vrij opnemen, echter wat er als basis blijft staan wordt beloond. Een andere vorm van sparen is betreft het deposito sparen van ABN AMRO. U heeft een bedrag dat u langdurig niet hoeft te gebruiken, dan kunt u dit vast zetten in een deposito spaarrekening. U kunt dan langdurig niet aan het geld komen, echter daarvoor ontvangt u een extra hoge aantrekkelijke ABN AMRO rente.

Fiscaal voordeel met banksparen

Wordt u ontslagen en krijgt u een gouden handdruk, of wilt u maandelijks een deel van uw bruto salaris sparen, dan kan dit adequaat met het banksparen van de ABN AMRO bank. Op een geblokkeerde rekening wordt het bedrag eenmalig of maandelijks gestort, waarbij het bedrag onbelast is. Over de inleg bespaart u dus direct een aanzienlijk bedrag op de belasting en daarmee heeft u direct de grootste slag te pakken boven andere spaar methoden. Omdat bij het banksparen het kapitaal langdurig vast staat krijgt u langdurig een verhoogde rente, welke eveneens onbelast is. Daarmee kunt u middels het ABN AMRO banksparen snel en effectief een mooi kapitaal voor later bijeen sparen. Kijk op de site omtrent de verschillende vormen van banksparen bij ABN AMRO.

Deposito garantie stelsel DNB

Het sparen via de ABN AMRO wordt door De Nederlandse Bank tot op 100.000 euro garant gesteld zodat u zekerheid heeft omtrent uw spaarcenten. Dit deposito garantie stelsel is in het leven geroepen om de klanten van de banken in Nederland gevestigd te beschermen tegen mogelijke banken markt risico’s. Zodoende weet u dat uw spaarcenten op een veilige manier bij de ABN AMRO bank aan kapitaal aanwas via rente op rente doet. Spaar nu via de ABN AMRO en profiteer van ons rente voordeel.