Sparen bij rabobank

Sparen bij Rabobank

Middels sparen bij de Rabobank kan jong en oud op een veilige manier aan kapitaal opbouw doen. U spaart voor later, voor als u een het geld nodig heeft. De Rabobank heeft een reeks aan spaar producten waarbij uw snel en makkelijk geld kunt sparen. Dit kunt u automatisch doen door elke maand een deel apart te leggen, u kunt zelf uitmaken wanneer u wel en niet wilt sparen. Alles is afhankelijk van uw eigen financiële ruimte. Daarbij heeft u de keus om te sparen middels wel of niet vrijopneembaar, waarbij u met niet vrijopneembaar een hogere rentevergoeding kunt ontvangen. Verder kunt u via de Rabobank ook goed voor later sparen, door uw gouden handdruk of maandelijks een deel van uw bruto inkomen in het Banksparen te storten.

Rabo InternetSparen en Spaarrekening

Tegen een relatief gunstige rente kunt u met het InternetSparen en de vertrouwde gewone Spaarrekening profiteren van de diensten van de Rabobank. De rentevergoeding bij het InternetSparen van de Rabobank is net iets hoger als dat bij de gewone Spaarrekening aangezien u geen papieren afschriften meer ontvangt. Het InternetSparen is dan ook de moderne methode om goed te sparen op een digitale manier. Bent u meer van de oude stempel dan kunt u uiteraard via de vertrouwde Spaarrekening op een betrouwbare manier via de Rabobank sparen. Ook uw zuur verdiende centen staan veilig geparkeerd op een Spaarrekening bij de Rabobank.

Doelsparen en Depositosparen

Middels Doel- en Depositosparen kunt u profiteren van een relatief hoge rente. Dit komt omdat het ingelegde bedrag niet vrij opneembaar is. Bij het Doelsparen van de Rabobank staat het u vrij wanneer u maar wilt om bedragen in te leggen. Heeft u tijdelijk meer geld over, dan kunt u dit handig veilig stellen voor later door dit in de Doelsparen rekening te storten. Heeft u een hoog bedrag en dat heeft u voor lange tijd niet nodig, dan kunt u daartoe handig het Depositosparen gebruiken. Met een eenmalige inleg kunt u het bedrag langdurig vast zetten zodat u een over de loop termijn een hoge Rabobank rente vergoeding ontvangt.

Banksparen via Rabobank

Wordt u ontslagen en krijgt u een gouden handdruk danwel u wilt maandelijks fiscaal profiteren dan kunt u goed sparen via het Banksparen van de Rabobank. U legt het bedrag in een geblokkeerde Rabobank rekening zodat u over de inleg geen belasting hoeft te betalen. Bij een gouden handdruk kan dit wel tot op 52% belasting afdracht besparen. Daarnaast geldt dat de maandelijkse rente op rente eveneens fiscaal onbelast is. U kunt dan ook met Banksparen bij de Rabobank aan kapitaal opbouw doen, zodat u een spaarcentje heeft voor de oude dag. Heeft u ook financiële ruimte in uw bruto inkomen profiteer dan van het Banksparen bij de Rabobank.

Deposito garantie stelsel

Omdat sommige banken in het verleden problemen hebben gehad, wordt wegens het deposito garantie stelsel door De Nederlandse Bank tot op 100.000 euro aan gespaard bedrag per spaarder gegarandeerd. Dit betekent dat uw spaarcenten altijd veilig staan. Om ook op een adequate manier te sparen neemt u de expertise en ervaring van onze Rabobank medewerkers. Ook met uw verdiende inkomen kunt u betrouwbaar sparen bij de Rabobank, zodat u een zakcentje heeft voor later.