Sparen bij robeco

Sparen bij Robeco

Middels sparen bij Robeco kunt u op verschillende manieren profiteren van de aantrekkelijke spaar rekeningen met variabele maar hoge rentes. Daartoe heeft Robeco verschillende interessante spaar rekeningen geschikt voor verschillende type mensen echter afhankelijk van uw eigen wensen en eisen. Zodoende kunt u uw spaargedrag optimaliseren, zodat u weet wat u krijgt van Robeco. Om ook optimaal te profiteren van de mogelijkheden van sparen bij Robeco neemt u contact op met onze medewerkers. Ook u kunt binnenkort al profiteren van veilig sparen en een hoge rente. Daarnaast kunt u de ontwikkeling van uw spaarrekening online volgen, waarnaast u ook eventuele opdrachten via het internet kunt doen.

Roparco sparen

De Roparco rekening is de standaard rekening waarbij u een aantrekkelijke variabele rente ontvangt over het gespaarde bedrag. Het opgebouwde bedrag is altijd vrij opneembaar en daarmee is het sparen bij Robeco ook zo inzichtelijk. Ook voor beleggers is het aantrekkelijk om de Roparco rekening te hebben omdat u altijd liquide middelen beschikbaar moet hebben om om adequaat te kunnen reageren op interessante investerings mogelijkheden. Zodoende kunt u flexibel met u vermogen omgaan en heeft u het kapitaal om handen wanneer u het nodig acht. Heeft u het kapitaal niet nodig dan profiteert u uiteraard van onze gunstige rente.

Xcellent sparen

Voor als u tijdelijk of voor de lange termijn een bedrag niet nodig heeft dan kunt u dat vast zetten op een Xcellent spaar rekening van Robeco. Daarmee heeft u een relatief hoog rendement op de inleg. Daartoe adviseren wij dat u de Roparco spaar rekening heeft naast de Xcellent spaar rekening zodat u het bedrag dat u niet nodig heeft zodoende vast kunt zetten. Om ook te profiteren van een extra hoge rente kunt u uw vermogen goed vast zetten bij Robeco. Neem contact met Robeco op zodat de helpdesk medewerkers van Robeco u kunnen informeren omtrent de vele mogelijkheden qua sparen bij Robeco.

Roparco bonussparen

Met de Roparco bonussparen heeft u alle vrijheid om te doen met uw geld. U kunt het geld vrij opnemen en ook vrij storten op de Roparco bonussparen rekening. Over een jaar staat er dan een basis bedrag op de rekening, waarover u dus extra rente ontvangt. Naast het basis deel is er ook een variabel deel door storting en opname, waarover u per periodiek de rente gestort krijgt. Zodoende wordt u extra beloont over dat deel dat een jaar continu op de Roparco bonussparen rekening van Robeco heeft gestaan. Lekker handig dus. Vraag informatie over de Roparco bonussparen rekening aan, en laat u overtuigen van de vele voordelen van een Robeco spaarrekening.

Uw geld staat veilig

Belangrijk is dat uw geld veilig wordt beheerd en daar staat Robeco dan ook voor. Omdat De Nederlandse Bank gespaarde bedragen tot op 100.000 euro bij iedere in Nederland gevestigde bank garandeert, weet u dat ook uw vermogen veilig is bij Robeco. Zodoende kunt u optimaal profiteren van de spaar rekeningen van Robeco waarbij uw geld altijd veilig staat. Geen zorgen dus en dat is mooi meegenomen. Ook u kunt uw vermogen op een veilige manier snel zien groeien doordat u een spaarrekening van Robeco neemt. Neem contact met Robeco op en sluit uw eigen spaarrekening af, zodat ook u morgen kunt profiteren van een hoge rente.