Wie ben ik

Wie ben ik

Hallo, mijn naam is Marit Bongers. Tot voor kort werkte ik bij een van de 5 grote banken in Nederland. Door een reorganisatie kon ik met een ontslagvergoeding (nog volgens de kantonrechtersformule) afvloeien. Dankzij deze ontslagvergoeding heb ik tijd gekregen om deze website te bouwen. Op deze website wil ik enerzijds graag demonstreren wat ik weet over de financiële wereld. Bovendien deel ik graag mijn kennis over financiële diensten en producten, omdat ik op zoek ben naar een nieuwe baan. Deze website is dus begonnen om mijn 'digitale portfolio' aan potentiële werkgevers te kunnen laten zien.

Anderzijds is er veel onduidelijkheid over financiële producten, Mijn vorige werkgever deed er weinig om aan om de klanten helder te informeren. Daarom probeer ik op deze website zo helder en concreet mogelijk uit te leggen wat de consequenties zijn van bepaalde financiële producten die erg belangrijk voor jou zijn. Zoals bijvoorbeeld uw hypotheek. 

In de afgelopen periode heb ik veel positieve reacties gekregen op mijn artikelen. Daar ben ik super blij mee!

Antwoorden bij uw financiën

Hopelijk vind jij antwoorden op de vragen die jij hebt over hypotheken en verzekeringen. Kijk gerust rond en lees alle artikelen, Het kost jouw niets! Ben jij na het lezen van mijn artikelen geïnteresseerd geraakt in een van de financiële producten? Door te klikken op sommige linkjes op deze website verdien ik geld, zodat ik deze website verder kan blijven uitbouwen en professionaliseren. Let op: Klik alleen dan op een linkje naar een van de adverteerders indien je werkelijk geïnteresseerd bent.

Permanente educatie financiële wereld

Het zal u niet ontgaan zijn dat er veel veranderingen zijn binnen de financiële sector. Om alle veranderingen en vernieuwingen bij te houden dient elke financieel adviseur elk jaar te studeren, Door te slagen voor de financiële cursussen blijft de financieel adviseur bevoegd om individuele personen te voorzien van een concreet individueel advies. Dankzij deze permanente educatie zal de inhoud van deze website regelmatig worden aangepast aan de nieuwste richtlijnen en normen. Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste te weten hoe de nieuwe ontwikkelingen ook UW persoonlijke financiële situatie zullen beïnvloeden.

Contact

Ben jij geïnteresseerd geraakt in mijn kennis en expertise? Je kan op verschillende manieren met mij in contact komen. je kan mij bijvoorbeeld een email sturen. je kan ook eerst meer informatie over mij vinden op Facebook.